Welke spullen heb je nodig?

Om te werken als webcamdame heb je een aantal dingen nodig. Je hebt een PC, webcam en internet nodig. Zorg voor een goede kwaliteit webcam, zodat je een mooi beeld hebt met helder geluid. Thuis geld verdienen vergt geen dure investeringen en verder zijn er geen kosten behalve de tijd en energie die je er zelf insteekt. Webcamgirl werk is geen gratis geld – je moet er veel voor doen. Veel webcam girls kopen een paar sexy uitdagende lingerie setjes en zorgen dat ze elke keer dat ze webcam chatten wat anders aan hebben – mannen geilen hier op! Naast lingerie kan je ook een aantal sexspeeltjes kopen, zoals een vibrator of dildo. 

Naast een goede webcam heb je een snelle, betrouwbare internetverbinding nodig (liefst zonder datalimiet). Gelukkig heb je overal in Nederland snel internet. Voor deze basis dingen dien je zelf voor te zorgen. De meeste mensen hebben deze spullen al en kunnen direct beginnen met webcam werk.

Maak je geen zorgen over de technische aspecten van webcam werk

Je hoeft absoluut geen computerexpert te zijn om van een webcamplatform gebruik te kunnen maken. Doorgaans is het platform eenvoudig opgezet, zodat alle webcam modellen er makkelijk gebruik van kunnen maken. De bediening wordt als zeer simpel en transparant ervaren. Mocht je toch met (technische) vragen zitten, kun je altijd een beroep doen op het supportteam  of contact opnemen via email of messenger. Ervaren medewerkers staan altijd voor je klaar om je in geval van problemen of vragen te assisteren. Het webcam platform is geschikt voor alle typen computers en webcams. Voor jou als webcamgirl is het simpelweg een kwestie van inloggen op je account en starten met webcam werk!

Overzicht van de dingen die je nodig hebt als webcamdame

Om het makkelijk te maken noteren wij hier de dingen die je nodig hebt als camgirl. Een aantal dingen zijn optioneel, maar de basis dingen, zoals internet, goede webcam en een PC heb je natuurlijk echt nodig!

  • Computer of laptop (basis)
  • Goede kwaliteit webcam (basis)
  • Betrouwbare internetverbinding (basis)
  • Sexy lingerie en spannende outfits (optioneel)
  • Erotische speeltjes (optioneel)
  • Vlotte babbel (optioneel)
  • Vrije tijd om te cammen (basis)
  • Rustige plek om te kunnen cammen (basis)