Oké dames, laten we eens kijken naar de saaie dingen die niemand wil lezen, maar die elke webcam-vrouw of cam-model moet weten.

Cammodellen en de wet

Allereerst: een cam-model zijn is legaal . Jawel! Hier komt het slechte nieuws: zoals bij elk juridisch bedrijf moet je belasting betalen . Moet ik dat echt, echt doen? Wij horen je vragen. Ja, echt waar. OnlyFans stuurt jou en de IRS een belastingformulier 1099 als je meer dan €600 verdient, en andere beste cam-sites zijn niet veel anders. Je wilt niet met de belastingdienst knoeien; ze hebben zelfs Al Capone te pakken gekregen. De meeste cam-modellen worden geclassificeerd als ‘zelfstandige, onafhankelijke contractanten’, en dat is de beste manier om dat te doen. Hoeveel je daadwerkelijk aan belastingen betaalt, hangt af van de staat, maar je betaalt voor de nettowinst en niet voor de werkelijke inkomsten. Dat betekent dat je apparatuur en alle andere spullen die je nodig hebt voor het cammen als kosten kunt afschrijven.

Laten we het nu over lekken hebben. Helaas overkomt het elk live cammeisje dat een beetje grip krijgt. De beste manier om jezelf te beschermen is door uw inhoud auteursrechtelijk te laten beschermen . Dan kun je elke andere plek waar iemand je spullen heeft neergezet, vragen om deze neer te halen. Als er geen auteursrechten op je spullen rusten, kun je contact opnemen met je platform. Waarschijnlijk hebben zij die van hen wel. Zoals uw inhoud die op hun platform staat. De meeste platforms kunnen je met dat soort dingen helpen. Je kunt ook iemand aanklagen voor het publiceren van je spullen als je schade kunt bewijzen.

Privacy en veiligheid

Alle live cammeisjes maken zich zorgen over hun persoonlijke veiligheid en het feit dat hun privégegevens naar buiten komen. We voelen jullie, meiden, dus hebben we deze korte handleiding bedacht over hoe je je privacy als cam-model kunt beschermen.

  • Stel een schermnaam in – Cam niet met je echte naam, meisje – niemand doet het! Stel een schermnaam in die jouw cammerk weerspiegelt en maak je echte naam niet bekend, zelfs niet aan de grootste fans.
  • Gebruik een postbus – Stel een postbus in om je fanmail te ontvangen. Gebruik dat postbusadres als retouradres voor alles wat u aan uw kijkers verkoopt. Gebruik nooit je echte adres.
  • Gebruik geoblocking – Als je niet wilt dat mensen uit je stad, staat of zelfs land je inhoud zien, blokkeer ze dan met een geoblocker.
  • Wees voorzichtig met links – Wees voorzichtig bij het openen van links die chatters je sturen om jezelf te beschermen tegen virussen en het openbaar maken van je persoonlijke gegevens.
  • Bescherm uw sociale media – Als je je sociale media niet aan uw camprofiel wilt koppelen, gebruik er dan aparte foto’s voor. Je kunt ze ook vergrendelen, zodat mensen niet kunnen achterhalen dat jij het bent.