Webcammen is geheel vrijblijvend

Webcamthuiswerk is de leuke manier om bij te verdienen. Dames, meiden, stellen en zelfs heren vanaf 18 jaar kunnen geld verdienen met thuiswerk dat leuk en spannend is om te doen. Vrouwen en koppels kunnen via deze site of direct op een webcamsite thuis verdienen gratis aanmelden als webcamgirl of webcamkoppel. Na het aanmelden kan je inloggen op de site en klik je op je profiel om te starten met cammen. Klanten op de webcamsite kunnen jou online zien en contact met je maken via de webcam. Je chat met de klant en geeft erotische webcam shows. Webcammen is thuiswerk waarbij je zelf je inkomsten in de hand hebt – hoe meer uurtjes je chat, hoe meer geld je verdient.

Als webcammodel ben je eigen baas – jij bepaalt de inhoud van je webcamshow en wat je zoal doet voor de cam. Niets is verplicht! Je werkt gewoon thuis en bepaalt ook je eigen werktijden. Stoppen en starten kan altijd. Is webcamgirl werk toch niets voor jou dan kan je te allen tijde opzeggen door je account te verwijderen.

Zoals gezegd is webcamwerk voor iedereen. Je hoeft geen top model te zijn, iedereen die zin heeft om live (erotische) shows te geven vanuit huis kan dit werk doen. Alle techniek, betalingen en de website worden voor je geregeld. Het enige wat je hoeft te doen is inloggen, je webcam aanzetten en chatten met bezoekers.

Flexibiliteit van Webcamwerk

Als webcamdame ben je volledig vrij om de inhoud van jouw camshow te bepalen. Je kan kiezen om anoniem te webcammen door het dragen van een masker of je gezicht niet te tonen. Je gezicht niet tonen is een optie, maar heeft wel invloed op het aantal bezoekers dat je krijgt. De meeste webcambezoekers willen natuurlijk wel je gezicht zien, maar vaak willen zij ook ‘andere’ dingen zien. Het dragen van een masker achter de webcam wordt veel gedaan en kan ook spannend zijn voor je klanten! Als webcamdame of webcamheer  ben je helemaal vrij om te bepalen wat je laat zien en met wie je gaat cammen of chatten. Zorg dat je een leuke, spannende webcamshow voorbereid en bouw je shows langzaam op – je hoeft niet gelijk bloot. Vergeet de lach op je gezicht niet en om vrolijk over te komen op de webcam – klanten komen voor een positieve ervaring met een leuke camdame.

Voor wie is webcamwerk?

Als je denkt dat webcamwerk alleen is weggelegd voor beeldschone blonde kanjers van rond de 20 jaar dan heb je het helemaal mis! Live webcam bezoekers vinden het juist opwindend om te chatten met gewone, toegankelijke dames en koppels die bij hen in de straat zouden kunnen wonen. De ‘buurvrouw/vriendin’ types. Je hoeft geen super-model figuur te hebben om mee te doen. Voor elk webcammodel zijn er genoeg klanten. Momenteel is er juist veel vraag naar volslanke dames en stellen. Op de webcamsites komen duizenden mannen (en vrouwen) die allemaal een andere typetje zoeken om mee te cammen.