Wanneer je voor het eerst op een aantal van de beste cam-sites komt, is de strijd reëel. Je zit daar helemaal opgedoft en klaar, maar er is niemand in je stream. Gelukkig weten we ook hoe we er doorheen moeten komen, dus verlies het enthousiasme niet, want het kost tijd om een ​​publiek op te bouwen.

Vooruit plannen

Zelfs als je tijdens je studie met cammen bent begonnen om wat extra geld te verdienen, moet je het vanaf dag één als een baan beschouwen. Dat betekent dat je een gedetailleerd plan moet opstellen en jezelf moet engageren . Je hebt ook kleine, haalbare doelen nodig. Bereken uw startbudget . We vertelden je in het begin al wat je absoluut nodig hebt (zoals snel internet) en waar je op kunt besparen. Nu moet je een lijst maken, afhankelijk van wat je nodig hebt en hoe je ermee om wilt gaan (met betrekking tot lingerie en rekwisieten). Denk ook aan branding . Elk bedrijf heeft branding nodig, en jij ook. Denk daar dus vanaf het begin over na, zelfs als je nog niet over de middelen beschikt om dat te bereiken. Begin ermee in je hoofd en handel ernaar. Zoek uit wat je genre is, wat je bereid bent te doen en hoe ver je bereid bent daarin te gaan.

Werk samen met andere webcammeisjes

Dus je bent een nieuw cammodel in de buurt, en je hebt nog niemand in je stream. Dat is vervelend en kan enorm demotiverend zijn. Maar Raad eens? Zelfs de grootste live cammeisjes zijn erbij geweest. Geef dus niet op! Wat je gaat helpen om die kijkers naar je stream te krijgen, zijn samenwerkingen met andere cam-modellen. Dit geldt vooral als je geen grote aanhang hebt op sociale media of als je niet wilt dat ze op de hoogte zijn van je kleine bijzaak. Vraag andere cam-modellen om met je te fotograferen of geef een shoutout. Benader de grote sterren niet; zij zullen uw berichten niet eens zien. Ga met kleine webcammeisjes die iemand nodig hebben om mee te fotograferen of die willen helpen. Er zijn er genoeg, en ze zullen het doen. Wees gewoon niet verlegen om er zoveel mogelijk te vragen .

Wees betrokken en benaderbaar

Luister, wat de mannen graag zouden willen zien van een Chaturbate-vrouw is alles en indien mogelijk gratis. Maar dat is niet wat je wilt, en zo werken webcammeisjes niet. Je wilt het tegenovergestelde: geef ze zo weinig mogelijk, maar krijg zoveel als je kunt. Je moet elkaar dus halverwege ontmoeten. Dat betekent echter niet dat je gewoon op je bed moet zitten wachten tot de kijkers naar je kamer komen of een fooi geven dat je iets moet doen. Dat is een van de grootste fouten die cam-modellen maken . Als een man je kamer binnenkomt en je daar ziet zitten, zal hij sneller naar buiten komen dan een kogel. Dat is gewoon hoe het gaat. Er zijn maar weinig mensen die een kortere aandachtspanne hebben dan mannen op de beste cam-sites. Zet dus een show op, zelfs als er niemand kijkt (of nog niet betaalt). Want zo zorg je ervoor dat ze verslaafd raken en klaar zijn om die creditcard eruit te halen. En als ze toch komen, wees dan betrokken en aanspreekbaar. Er zullen wat schokken zijn, maar ga niet in discussie. Negeer de enorme idioten en blijf bruisend en charmant . Je komt er een heel eind mee, en zelfs de sukkels zullen uiteindelijk moeten betalen, en dat is wat je wilt.

Consistentie is de naam van het spel

Of het nu YouTube, TikTok, Twitch of enkele van de beste cam-sites is: consistentie is de sleutel. Elke Chaturbate-vrouw weet dit, en zo kunnen ze 6 figuren maken. Dit gaat hand in hand met het behandelen ervan als een baan: houd je aan je schema, ongeacht hoe je je die dag voelt . Zet een smiley op zoals je dat voor uw werk zou doen, en ga aan de slag. Je hoeft niet altijd 100% te zijn, maar je moet wel consequent aanwezig zijn. Mensen moeten erop kunnen rekenen dat ze je stream elke dag kunnen bekijken, want als ze dat niet kunnen, gaan ze naar de stream van een andere Chaturbate-vrouw die er altijd is. Wees er dus consequent bij , ook als je in het begin 0 kijkers hebt.

Promoot, promoot, promoot

Je wilt dat mensen weten dat je daar wacht tot ze komen. De CEO van Coca-Cola zei ooit iets in de trant van: “Haal de fabrieken, voertuigen, arbeiders, wat je maar wilt weg, maar laat mij de merknaam achter, en ik zal opnieuw een imperium opbouwen.” Dat is precies de kracht van marketing en de reden waarom iedereen Coca-Cola koopt en niet de andere merken van dezelfde drank. Dat klinkt misschien te ver verwijderd van een cam-model voor beginners, maar het punt blijft staan. Je wilt het woord laten horen. Maar marketing is duur . Begrijp ons niet verkeerd: als u over de middelen beschikt om te investeren in verschillende marketingbedrijven die uw naam en de link naar uw pagina overal vermelden, doe dat dan zeker. Maar de kans is groot dat je dat niet doet, en dat is oké.

Werk met wat je hebt

Promoot uzelf met wat je heeft : uw bestaande sociale media. En doe het de hele tijd, want je kunt er niet op rekenen dat iedereen dat ene bericht van maanden geleden ziet. Als je de drukte van je cam-model weg wilt houden van je sociale media, promoot jezelf dan op de cam-site en elders op internet . Schaam je niet : geef commentaar op de streams, foto’s en alle berichten van andere cam-modellen. Plaats een bericht op Reddit. Reageer op artikelen met de beste cam-modellen en andere websites die het onderwerp en het volwassengenre in het algemeen behandelen, zelfs pornosites.