Als jij het cam-model bent, ben jij de show. Maar dat betekent niet dat je de achtergrond moet vergeten en vanuit je rommelige keuken moet streamen. Je wilt een webcamruimte creëren die uitnodigend is en er sensueel uitziet .

Kies een comfortabel cameragebied

Het is duidelijk dat je beperkt wordt door de situatie van je woonruimte, en dat je vanuit je kamer moet streamen. Je hebt waarschijnlijk gemerkt dat de meeste cam-modellen vanuit hun bed streamen, omdat dit het meest comfortabel is! Het is ook erg suggestief, maar het komt vooral door het comfort terwijl cam-modellen urenlang streamen. En je wilt je op je gemak voelen, zodat je op je best kunt zijn.

Maak je thuisstudio geluidsdicht

Je wilt niet dat je huisgenoten alles horen wat je aan het doen bent, of, erger nog, dat je kijkers meeluisteren naar het gekibbel van je huisgenoten. Wat een afknapper. Als je met huisgenoten samenwoont, kun je je kamer geluiddicht maken met panelen van akoestisch schuim die je op de muren en de deur plaatst. Voor ongeveer een redelijk bedrag kun je genoeg krijgen om één muur te bedekken.

Je cammingsachtergrond

Je hebt een bureau of iets anders in de buurt nodig, zodat u uw computer en de rest van de apparatuur daar kunt bewaren. Je kijkers zullen het niet zien, maar de computer zal een groot deel van je uitzending uitmaken en heeft dus ruimte nodig. Wat de achtergrond betreft, zijn witte en neutrale kleuren over het algemeen het beste. Ze zorgen ervoor dat je meer opvalt en passen goed bij allerlei rekwisieten en decoraties. Daarover gesproken, je moet je thema uitzoeken.

Denk na over je thema

Hoe u uw webcamruimte inricht, hangt grotendeels af van uw thema. Een show met een BDSM-thema vereist bijvoorbeeld een andere achtergrond en rekwisieten dan een animemeisje of meisjesprinses. Als je je niet op één ding in het bijzonder wilt concentreren, kies dan voor een neutrale achtergrondkleur en voeg accenten toe via accessoires. Als het om accenten gaat, begin dan met kussens. Kussens zijn altijd een goede keuze. Kleine dingen zoals kaarsen of lichtslingers dragen mooi bij aan de sfeer, maar je moet bedenken hoe je ze met de verlichting kunt combineren.

Schud de boel hier en daar op

Hier en daar een beetje opschudden is ook belangrijk, dus je hebt een plank of een ander meubelstuk nodig waar het zichtbaar is. Je kunt er allerlei accenten en versieringen in kwijt, en het houdt het echt. Het decor met een vakantiethema is een rage, dus je kunt de boel opschudden door voor elke feestdag met verschillende soorten decor te spelen. De plank of kast helpt daarbij, maar laat die muren ook niet leeg staan.

Houd het schoon en netjes

Gebruik voor alles wat je NIET aan de wereld wilt laten zien gordijnen of die houten scheidingswanden . En houd je omgeving netjes; je wilt niet dat iets de aandacht van je kijkers van je afleidt.