Maxime Meiland ging op zoek naar modellen voor eigen erotische webcamsite

Realityster Maxime Meiland – bekend van ‘Chateau Meiland’ – wilde vier jaar geleden een erotische webcamsite beginnen. Ze registreerde zich met de bedrijfsnaam Divine Live bij de Nederlandse Kamer van Koophandel en ging online op zoek naar “open-minded” modellen. Haar bekende vader Martien hielp zelfs een handje. Volgens de manager van Maxime is het bedrijf echter nooit opgestart. 

“Heb jij een mooie, verzorgde uitstraling en ben je open-minded? Dan zijn wij op zoek naar jou! Verdien geld direct vanuit huis via berichten en je webcam”, aldus een inmiddels verwijderde oproep op de Facebookpagina van het bedrijf. Bij de tekst was een zwart-witfoto te zien met de onderrug, benen en billen van een naakte vrouw.

Maximes vader Martien, toen al enigszins bekend van het programma ‘Ik Vertrek’, hielp een handje door de oproep ook op zijn pagina te delen. “Nieuw bedrijf van mijn andere dochter Maxime!”, schreef hij. Zijn bericht staat nog steeds online, de site waar de oproep naar verwijst niet.

In juni 2018 schreef Maxime haar bedrijf weer uit. “Het is bij de inschrijving gebleven”, laat haar manager weten. Waarom de webcamsite nooit van de grond kwam, is niet duidelijk.

Bron: HLN